Cautare

2689 de rezultate pentru "preda marian alin" (2.58 secunde)
Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
Cezar Opris, Petre Baluta, Madalin Poenaru, Mihai Ciocarlan, Alin Zuleam;
importanti, cei trei arbitri, Mircea Serban, Alin Faur si Laszlo Bukuresti.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Evenimentul, marca Alin Galatescu, va avea loc la Sala Le Diplomate din cadrul Athenee Palace Hilton si se va transmite LIVE pe A List Magazine.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Le-am compus intr-un spatiu si a iesit ceva foarte frumos, ne-a spus Alin Ionescu.
3, alin. ... Avand in vedere aceste aspecte, in conformitate cu articolul 108, alin. ... 7, alin. 4 din Decizia 2010/787/UE a Consiliului.
Alin Nicolescu, secretarul general al SRD. ... Alin Nicolescu. Depistarea cu intarziere a simptomelor de cancer de piele, conduc la pierderea a 12.000 de vieti in fiecare an, in Europa.
Alin Nicolescu BIOGRAPHY - Medic primar dermatovenerolog - Presedintele Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie - Secretar General al Societatii Romane de Dermato-venerologie - Presedintele comisiei de experti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate - Membru al Academiei Americane de Dermatologie - Membru in Comisia de experti a CNAS privind terapiile biologice in psoriazisul sever.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
20 alin. ... 24 alin. ... (6) In situatiile prevazute la alin. (5), conducatorii de autovehicule si tramvaie trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, in mod succesiv, in ordinea opririi si in cazul in care aceasta manevra este impusa de blocarea circulatiei pe sensul de mers." 16.
Si de aici incolo se preda ex-cathedra un curs de specialitate pe intelesul tuturor invataceilor din parlament si din partidele aflate in coalitia anti-Basescu, fie ei chiar si doctori in drept constitutional, parinti naturali ori adoptivi ai Constitutiei actuale.
Finul lui Boc, Alin Tise, presedintele CJ Cluj, a cerut demisia urgenta a ministrului Transporturilor pe motiv ca a ales Muresul in locul Clujului ca parte a retelei de transport european.
Democratul Cezar Preda a fost ales ieri vicepresedinte al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, functia de presedinte fiind adjudecata, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oara consecutiv de Rene van der Linden.
Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru eliberarea din functia de consilier prezidential la Departamentul de Educatie si Cercetare a lui Cristian Preda, care in 7 iunie a obtinut un mandat de europarlamentar din partea PDL.
Ma refer in speta la declaratia domnului Cristian Preda, ca Guvernul ar trebui s-asculte si ce spun partidele de opozitie, ca ar trebui sa nu mai existe abordari adolescentine de tipul "e vina ta!
Ati cam maturat cu Monica Macovei si Cristian Preda la ultima intalnire a greilor PDL...
"De ce as preda eu anticoruptia?! ... Inspectorul general Zainea acuza parintii ca isi indeamna odraslele sa fure "Nu stiu ce li se va preda liceenilor la aceste cursuri, dar stiu ca fenomenul coruptie este peste tot la noi.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca in atentia Departamentului National Anticoruptie vor ajunge si fruntasi democrati, care "au avut de-a lungul vremii bube in cap", precizand ca ministrii si secretarii de stat au fost avertizati de conducerea partidului ca aceia "care fura si fac ce a facut PSD o incurca".
google-analytics.com